Bedrijfsvergunningen

Heeft u een bedrijf in een vergunningzone dan kunt u een parkeervergunning aanvragen om in de omgeving van uw bedrijf te parkeren. Zijn uw bedrijfsactiviteiten binnen een vergunninggebied dan is het in sommige gevallen mogelijk om een jaarvergunning voor één zone of voor alle zones aan te vragen. Voor tijdelijk werk is er een dag- of maandvergunning. 

Bedrijfsvergunningen - jaar

NB: Ligt uw bedrijf in de autoluwe binnenstad? Vraag dan ook een toegangsontheffing aan voor uzelf en eventueel voor uw klanten om dit gebied binnen te rijden. Lees hierover meer op de pagina autoluwe binnenstad bedrijven.

Wanneer u niet in aanmerking komt voor een bedrijfsvergunning van een jaar, dan is de dagvergunning of maandvergunning voor bedrijven een optie. In sommige gevallen is het niet mogelijk om te parkeren in een parkeervak. Vraag dan een tijdelijke ontheffing aan.


Bedrijfsvergunningen - dag of maand 
Als u kunt aantonen dat het voor het uitvoeren van het werk belangrijk is dat u binnen het vergunninggebied moeten parkeren, vraag dan een maand- of dagvergunning aan.