Abonnementen

Let op! i.v.m. onderhoud aan het parkeersysteem, kunnen er t/m 24 januari geen abonnementen of uitrijkaarten aangemaakt worden. Ook kunnen wij tijdelijk geen kentekenwijzigingen doorvoeren!

 

Een parkeerabonnement afsluiten is voordelig wanneer u regelmatig, voor meerdere uren, gebruik maakt van onze parkeergarages. Een garageabonnement biedt u een aantal interessante voordelen. Zo staat uw auto in de garage veiliger dan op straat en hebt u als abonnementhouder altijd plek. Daarnaast is een garage overdekt en verwarmd waardoor uw autoruiten water- en ijsvrij blijven.
 

Algemene abonnementen parkeergarages

ParkeerService stelt vier algemene abonnementen ter beschikking. Hieronder vindt u een beschrijving per abonnement.

Vrije abonnementen voor de garages Koestraat en Flintplein zijn aan te vragen via het online aanvraagformulier abonnementen.

Actuele tarieven vindt u op de tarievenpagina
Let op! Bij uw aanvraag wordt eenmalig een bedrag voor uw abonnementspas in rekening gebracht. 

Op de abonnementen zijn de Abonnementsvoorwaarden Parkeren Amersfoort van toepassing.

1. 24 Uursabonnement

Wenst u te allen tijde gebruik te maken van onze garage, dan is het 24 uursabonnement handig. Met een 24 uursabonnement kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week parkeren in de garage.

Beschikbaar voor: Koestraat en Flintplein

2. Kantoorabonnement

Werkt u tijdens kantooruren in het centrum van Amersfoort dan is het kantoorabonnement handig. Met een kantoorabonnement kunt u van maandag t/m vrijdag van 07:00 in de ochtend tot 19:00 in de avond parkeren in de garage. 

Beschikbaar voor Koestraat en Flintplein

3. Avond-/nachtabonnement

Wanneer u in de avond en nacht toegang wilt hebben tot de garage, voor uw werk of als bewoner, dan is een avond-/nachtabonnement aantrekkelijk. Met een avond-/nachtabonnement kunt u van maandag t/m vrijdag van 19:00 in de avond tot 07:00 in de ochtend parkeren in de garage.

Beschikbaar voor: Koestraat en Flintplein

4. Ondernemersabonnement

Dit abonnement is bedoeld voor ondernemers, bedrijven en instellingen in Amersfoort. Met het abonnement kan in parkeergarage Flintplein geparkeerd worden tijdens en rondom winkeltijden. Dit levert veel parkeergemak en voordeel op voor ondernemers. Met een ondernemersabonnement kunt u op de volgende dagen en tijden inrijden:

  • maandag t/m vrijdag 08:30 - 19:00 uur
  • donderdag(koop)avond 19:00 - 22:00 uur
  • zaterdag 08:30 - 18:00 uur.

Beschikbaar voor: Flintplein

Speciale abonnementen parkeergarages

Voor een aantal garages zijn abonnementen voor een bepaalde doelgroep beschikbaar:

Abonnement parkeergarage Stadhuisplein voor raadsleden en buitengewoon fractieleden van de gemeente Amersfoort

Als u raadslid of buitengewoon fractielid bent in de gemeente Amersfoort, dan kunt u een 2- daags abonnement aanvragen voor parkeergarage Stadhuisplein (maandag en dinsdag).
Het abonnement is aan te vragen via deze website. Klik hiervoor op het online aanvraagformulier voor een abonnement voor raadsleden en buitengewoon fractieleden.

Abonnement parkeergarage Stadhuisplein voor ambtenaren en interim personeel van de gemeente Amersfoort

Als ambtenaar of interim medewerker van de gemeente Amersfoort kunt u een kantoorabonnement aanvragen (geldig maandag t/m vrijdag) voor parkeergarage Stadhuisplein. Het abonnement is kunt u aanvragen met ons online aanvraagformulier voor een abonnement voor ambtenaren en interim medewerkers van de gemeente Amersfoort. 

Bewonersabonnementen voor parkeergarages

In enkele gevallen kunnen buurtbewoners een bewonersabonnement aanvragen voor een parkeergarage:

  • Parkeergarage Het Boegbeeld - Bewoners appartementencomplex Parkeerweelde
  • Parkeergarage Koestraat - Bewoners appartementencomplex Haagplein/Koestraat
  • Parkeergarage Koestraat - Bewoners vergunningzone A1, naast een geldige vergunning zone A1

Zwembad Amerena, abonnement voor GPK houders

U kunt een abonnement voor parkeergarage Amerena aanvragen met het aanvraagformulier GPK abonnement. Voorwaarde is dat u in het bezit bent van:

  • Geldige Gehandicapten Parkeerkaart (GPK)
  • Sportpas