Nieuw abonnement per 1 februari 2021

18 jan 2021

Per 1 februari introduceren we een nieuw parkeerproduct voor de parkeergarages Amerena, Koestraat, Stadhuis en Flintplein in Amersfoort: het groepsabonnement. Het groepsabonnement is bedoeld voor bedrijven. Met dit abonnement kunnen bedrijven eenvoudig meerdere kentekens in een groep opnemen. Ideaal voor bedrijven die werken met medewerkers en/of regelmatige bezoekers, die niet allemaal tegelijk een parkeerbehoefte hebben. Op deze manier hoeft u niet per werknemer/kenteken apart een abonnement af te sluiten.

Hoe werkt het? U sluit het groepsabonnement af en betaalt vervolgens per parkeerplaats. Per betaalde parkeerplaats kunt u 5 kentekens aanmelden. Wilt u bijvoorbeeld 3 kentekens tegelijk kunnen laten parkeren? Dan betaalt u voor 3 groepsplaatsen en kunt u hier 15 kentekens aan koppelen. Uiteraard mag u ook minder kentekens koppelen.

Met het groepsabonnement kunt u 24 uur per dag parkeren. Zijn de betaalde plekken gevuld door kentekens uit de groep? Dan krijgt de volgende die de garage in wilt rijden een melding dat de plekken gevuld zijn. Er moet dan een kaartje getrokken worden om te kunnen parkeren. Bij vertrek moet dit kaartje tegen het normale parkeertarief worden afgerekend bij de betaalautomaat.

Meer informatie over het groepsabonnement vindt u op de abonnementenpagina.