Nieuwe digitale bezoekersregeling

12 dec 2016

Als gebruiker van de digitale bezoekersregeling logt u op dit moment in met uw accountnummer en pincode op de website van ParkeerService. Met ingang van 14 december a.s. kunt u niet meer op deze wijze inloggen. U logt vanaf dan in op de website van Key2Park via de website van ParkeerService.

Wat gaat er voor u veranderen?
Voorheen had u alleen de mogelijkheid uw bezoek via de computer aan te melden. Er is een nieuwe, gebruiksvriendelijke omgeving ontwikkeld; Key2Park. Met de bijbehorende app zijn de mogelijkheden uitgebreid en kunt u gemakkelijk uw bezoek aan- en afmelden.

Wat zijn de voordelen? 

  • U kunt uw bezoek aan- en afmelden met de Key2Park app.
  • De regeling is zeer geschikt voor gebruik op uw smartphone of tablet.
  • Parkeeracties inplannen in de toekomst is mogelijk.
  • Veelgebruikte kentekens kunt u opslaan onder favorieten.


Wat moet u doen?
Om gebruik te kunnen maken van de digitale bezoekersregeling in Key2Park doorloopt u vanaf 14 december éénmalig de stappen in het E-loket. Op de homepage klikt u op ‘ga hier naar het E-loket’. Klik op aanmelden en vervolgens op het DigiD logo. Beschikt u nog niet over DigiD? Vraag deze dan aan via www.digid.nl. U volgt hierna de instructies op uw scherm in het E-loket. 

Wat gebeurt er met mijn saldo en parkeerhistorie?
Uw saldo van de ‘oude’ bezoekersregeling wordt automatisch overgezet naar de nieuwe webomgeving Key2Park. In Key2Park staan geen parkeergegevens uit de oude bezoekersregeling. Indien wenselijk kunt u uw parkeerhistorie van de oude bezoekersregeling vóór 14 december zelf opslaan en veiligstellen. Let op: Vanaf 14 december is dit niet meer mogelijk.

Belangrijke informatie over opwaarderen tussen 1 en 16 januari 2017
Wanneer u uw saldo met het hoogste bedrag opwaardeert (€ 96 in zone A, € 65 in zone B) tussen 1 en 16 januari, wordt dit na 16 januari omgezet naar een bezoekersjaarregeling. Hiermee kunt u de rest van het jaar parkeren en is er geen opwaardeeractie meer nodig. Let op! Er geldt wel een maximum aantal parkeeruren van 400 uren per jaar.

Meer informatie
Heeft u vragen over het gebruik van de digitale bezoekersregeling binnen Key2Park? Ga dan naar de Veel gestelde vragen digitale bezoekersregeling.

Direct naar Key2Park?
Klik hier om direct naar de nieuwe Key2Park omgeving te gaan.